Základná umelecká škola Vranov nad Topľou

Hurá, prázdniny...

30.06.2017 08:18

Vážení kolegovia, rodičia, milí žiaci. Dovoľte mi, aby som Vám pred záverom školského roka povedala zopár slov. Uplynulých 10 mesiacov nás všetkých čosi spájalo. Aj keď každý z nás prežil v školskom roku 2016/2017 v budove našej školy svoj vlastný príbeh, svoje starosti, radosti, stresy i úsmevné chvíle, predsa máme niečo spoločné a tým je táto škola, ktorá sa stala, či chceme alebo nechceme, súčasťou nášho života. V jej mene si dovolím poďakovať žiakom za rešpektovanie pravidiel, ktoré ako každá správna škola má, učiteľom za prácu, ktorú tento rok vykonali  a rodičom, že nám dôverovali…

23. júna 2017 sme sa stretli na koncerte absolventov, po ktorom nasledovalo slávnostné vyradenie absolventov. Niektorí sa rozhodli  ostať aj na druhom stupni, niektorí sa rozhodli pre umelecké školy a získané vedomosti rozširovať aj naďalej.

Verím, že i napriek niektorým problémom, ktoré sme riešili, budete na svoju Základnú umeleckú školu spomínať v dobrom a na jej zamestnancov s úctou. Prejavíte nám ju tak, že sa pozdravíte, možno nás zastavíte, porozprávate nám o svojich úspechoch a  ako si žijete.
Prajem Vám, aby sa Vám v živote darilo, aby ste si našli veľa nových, rozumných kamarátov, aby ste boli so sebou spokojní…

Ostáva mi  zaželať Vám – žiakom: leto, aké má byť s nezabudnuteľnými  zážitkami, Vám – rodičom: aby ste si naplno užili  svoje deti,  pokiaľ možno bez stresu a v rodinnej pohode, Vám – ľuďom vznešených pováh: príjemné nastávajúce dni, nabratie veľa energie, aby ste mali z čoho o 2 mesiace rozdávať žiakom a rodičom, čo najviac žiakov, ktorých vzdelávanie baví a snáď ešte jedno – zázračný prameň, v ktorom vždy nájdeme dostatok odhodlania a síl do našej práce.
Pekné prázdniny a dovolenky všetkým prajú zamestnanci Základnej umeleckej školy.

Stretneme sa 4.septembra 2017 od 10.00 hod. v areáli školy. Zuzana Joneková, riaditeľka školy.

Vyhľadávanie

Kontakt

Základná umelecká škola Ulica A. Dubčeka č. 880,
Vranov nad Topľou
093 01
tel.: +421 57/44 22 302